Ostali sportovi

Ivanišević uoči Brčkog: "Igramo u Domu odbojke gdje smo uvijek favoriti i tražimo pobjedu, ali bit će jako teško"

Branimir Korać • subota, 02.11.2019.
Ivanišević uoči Brčkog: "Igramo u Domu odbojke gdje smo uvijek favoriti i tražimo pobjedu, ali bit će jako teško"
Foto: Pixsell

Ovaj vikend rezerviran je i za odbojkaška uzbuđenja, odbojkašice Mladosti u Domu odbojke dočekuju Brčko i nadaju se bodovima...

Odbojkašice zagrebačke Mladosti u čezvrtom kolu regionalne MEVZA lige dočekuju sastav iz Brčkog. Iako je Mladost u statusu favorita, potreban je oprez jer dolazi dosta neugodan protivnik koji ima kvalitetu.

"Brčko je također igralo Ligu prvakinja i ima dobru ekipu. Neke važne igračice su ostale, pojačale su se s nekoliko strankinja, a ekipa je to koja je slagana za Ligu prvakinja. Mi smo puno mlađe, igramo u Domu odbojke gdje smo uvijek favoriti i tražimo pobjedu, ali bit će jako teško. Još uvijek se vraćamo nakon teškog šoka u Ukrajini protiv Himika", kaže trener Mladosti Saša Ivanišević za Sportnet.

Protiv Himika je presudilo baš (ne)iskustvo, a i snaga Ukrajinki. U Zagrebu su šokirane s 3:0, a u Ukrajini je malo nedostajalo za iznenađenje.

"Bile su gore jače, a koliko su snažne, pokazuje da su nakon toga dobile i češki Olomouc. Mi smo dva seta bili potpuno u egalu, ali kada je trebalo, njihove dvije najiskusnije igračice su povukle. U tim trenucima naša najstarija igračica na parketu imala je samo 19 godina. Bez obzira na sve, to će nam dugoročno jako puno značiti", tvrdi Ivanišević.

Ivanišević ističe kako je sada MEVZA daleko jače natjecanje, igra se liga, a ne turnirski i sada je svaka utakmica iznimno teška.

MEVZA:
Mladost - Brčko 18:30

FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!