Rukomet

Saračević nakon ždrijeba EHF kupa: "Još nam je nedostajala samo Lada..."

Mihaela Bradovski • petak, 22.11.2019.
Saračević nakon ždrijeba EHF kupa: "Još nam je nedostajala samo Lada..."
Foto: Pixsell

Podravka Vegeta saznala je protivnice u skupini EHF kupa, a Zlatko Saračević umjereni je optimist. Zna da njegova ekipa ima kvalitetu, ali protivnice su vrlo neugodne...

U Koprivnici su se nadali kako će u ovo vrijeme biti u nekom drugom natjecanju, odnosno da će zauzeti jedno od prva tri mjesta u skupini Lige prvakinja i tako nastaviti u tom društvu, ali ipak nije išlo i igračice Zlatka Saračevića završile su u Kupu EHF.

"Nismo ostvarili ono što smo priželjkivali. Odigrali smo pet korektnih utakmica u kojima smo imali što za reći, ali smo i pokazali slabosti koje protivnici koriste i kažnjavaju. Bili smo blizu, a opet daleko i mislim da smo priliku prokockali u susretima protiv Ferencvarosa", kaže Saračević za Sportske novosti.

Skupina Kupa EHF je vrlo teška, tu je Siofok koji je i ove sezone glavni favorit za osvajanje trofeja, zatim snažni Kopenhagen i autsajder skupine rumunjska Magura.

"Skupina je iznimno teška. Siofok je branitelj naslova i odlično gura u mađarskom prvenstvu, Magura je jako dobra ekipa koja je ove sezone pobijedila i Bukurešt, a tu nas čeka daleko putovanje. O Kopenhagenu ne treba previše trošiti riječi, svi znamo kakav je danski ženski rukomet."

Društvo u skupini je praktički najteže što je moglo ući u skupinu.

"Još nam je nedostajala samo Lada. U drugom bubnju dobili smo najtežeg protivnika, a iz četvrtog smo i očekivali Skandinavke. idemo utakmicu po utakmicu i cilj nam je proći dalje. Čeka nas šest odličnih utakmica, koprivnički navijači opet će imati tri spektakla."

FOTO: Marko Jurinec/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!