Nogomet

Gasperini: "Prva utakmica protiv Dinama bila je naša najlošija utakmica u zadnjih nekoliko godina"

Branimir Korać • ponedjeljak, 25.11.2019.
Gasperini: "Prva utakmica protiv Dinama bila je naša najlošija utakmica u zadnjih nekoliko godina"
Foto: EPA

Atalanta protiv Dinama mora doći do pobjede, svaki drugi ishod joj ne odgovara i izbacuje ju iz igre za prolaz u osminu finala Lige prvaka...

Atalanta ima samo jedan osvojen bod u dosadašnjem dijelu natjecanja u Ligi prvaka i nada se kako će protiv Dinama u Milanu doći do pobjede.

Prvi susret u Maksimiru završio je pobjedom Dinama čak 4:0 i Talijani traže osvetu. Svjesni su da jednostavno moraju pobijediti, potvrđuje to i trener Gian Piero Gasperini.

"Igra nam samo jedan rezultat za ostanak u natjecanju. U prošlom kolu igrali smo dobro protiv Cityja, ali naša prva utakmica protiv Dinama bila je naša najlošija utakmica u zadnjih nekoliko godina. Nisu nam čak niti dopustili da igramo na naš način, njihov visok presing stvarao nam je velike probleme. Nismo pronalazili puteve, ali ovo će biti drugačija utakmica i morat ćemo se prilagoditi. Jako dobro razumijemo u kakvoj smo situaciji."

Gasperini ne dvoji kako se do pobjede može samo ako Atalanta odigra sjajnu utakmicu i u obrani i u napadu.

"Problema sa Zapatom nema, njega neće biti ovdje. Do pobjede možemo jedino ako u svakom aspektu odigramo odličnu utakmicu. Čak i u Zagrebu pokazali smo da možemo kreirati prilike. Znamo da moramo uzeti šest bodova u ove dvije utakmice."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!