Nogomet

Oršić: "Nije bio naš dan. Hvala navijačima na podršci"

Jan Šneler • utorak, 26.11.2019.
Oršić: "Nije bio naš dan. Hvala navijačima na podršci"
Foto: Pixsell

Najbolji strijelac Dinama u ovosezonskoj Ligi prvaka, Mislav Oršić, uz Brunu Petkovića bio je među boljim pojedincima u porazu od Atalante (2:0)...

Nakon poraza u kojemu većina momčadi odigra prilično loše, teško je izdvojiti pojedince koji su bili na visini zadatka. Definitivno su svi Dinamovi igrači mogli odigrati puno bolje, ali jedan od onih koji nisu pretjerano razočarali je bio Mislav Oršić.

Definitivno ovo nije bila njegova večer, ali upravo je on bio kreator Dinamove najbolje prilike, kada je u prvom dijelu pogodio okvir gola.

"Nije bio naš dan, bili su bolji u svim segmentima igre. Teško je nešto pametnije reći. Protiv Cityja ćemo morati biti bolji. Kasnili smo u duelima, osvajali su puno dugih lopti. Teško smo lovili igru, nismo uspjeli spojiti linije", nakon susreta je rekao Oršić.

Sjajna podrška više tisuća navijača Dinama nije pomogla zagrebačkom sastavu, ali jasno je kako će takav vjetar u leđa trebati Dinamu u Maksimiru kada bude gostovao Manchester City.

"Nemamo što izgubiti, nadam se da će nas navijači nositi do pobjede. Zahvaljujem se navijačima koji su nas bodrili u Milanu", zaključio je Oršić.

FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!