Košarka

Brionka gostuje kod Zagreba: "Trenutno raspoložemo samo s tri starije igračice, sve ostalo bit će 2004. i 2005. godište"

Branimir Korać • nedjelja, 08.12.2019.
Brionka gostuje kod Zagreba: "Trenutno raspoložemo samo s tri starije igračice, sve ostalo bit će 2004. i 2005. godište"

Prva liga košarkašica došla je do sedmog kola. Posljednjeplasirana Brionka jedina je ekipa bez pobjede, a u ovom kolu gostuje kod Zagreba...

U sedmom kolu Prve ženske lige Brionka iz Pule gostuje kod Zagreba i pokušat će izboriti prvu pobjedu. Neće biti lako, čak štoviše, bit će jako teško, posebno jer gošće nisu kompletne.

Trener gošći iz Pule Ivan Đukić i sam je svjestan kako u Zagrebu teško može u ovom slučaju tražiti pobjedu.

"Imamo velikih problema, tri igračice iz prve petorke ne mogu nam igrati, trenutno raspolažemo praktički samo s tri starije igračice, sve ostalo bit će igračice 2004. i 2005. godište. Dolazimo pružiti što jači otpor pa ćemo vidjeti što će nam to donijeti", kaže Đukić za Sportnet.

S obzirom na te silne izostanke, nije lako raditi, ali nije to jedini problem s kojim se suočavaju u Puli.

"Nije jednostavno, ali imamo problem i s dvoranom zbog malonogometnog turnira koji se tamo događa. Morali smo im prepustiti neke termine, ali to je prosinac, na to smo bili spremni. Moramo nekako privesti kraju ovaj prvi dio sezone pa se onda presložiti. Imamo namjeru ne predavati se i dalje već probati odigrati što je kvalitetnije moguće."

FOTO: ŽKK Brionka Pula Facebook

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!