Nogomet

Halilović strijelac u prijateljskom susretu, nastupe upisali Vida i Hrvati u Bundesligašima

Matej Kačan • petak, 10.01.2020.
Halilović strijelac u prijateljskom susretu, nastupe upisali Vida i Hrvati u Bundesligašima
Foto: EPA

U mnogim nacionalnim ligama trenutno je zimska pauza, a klubovi to vrijeme krate pripremama i prijateljskim susretima. Na četiri terena su nastupili hrvatski nogometaši, a pogodak je postigao Alen Halilović...

Alen Halilović nikako da oživi svoju karijeru. Nekadašnja velika hrvatska nada nije se snašla ni u Heerenveenu pa su se mogla čuti govorkanja o povratku s posudbe u Milan. No dok se to ne desi Halilović odrađuje pripreme sa svojim nizozemskim klubom, a danas je bio i strijelac u prijateljskom susretu.

Heerenveen je igrao protiv Llagostere, a Španjolce u vodstvo dovodi Kuku u 5. minuti, dok je izjednačio Faik iz jedanaesterca u 20. Pobjedu je Nizozemcima donio upravo Halilović svojim zgoditkom u 70. minuti.

Pauzu imaju i Bundesligaši pa su aktivni u prijateljskim susretima bili Josip Brekalo i Tin Jedvaj, a za Bešiktaš je nastup upisao Domagoj Vida. Brekalov Wolfsburg je s 2:1 izgubio od švicarskog Servettea, a Jedvaj nije imao dobar dan u obrani Augsburga koji je odigrao 3:3 protiv Cercle Bruggea.

I Domagoj Vida je s Bešiktašom upisao remi. 2:2 je završila utakmica protiv sunardonjaka iz Altinordua.

Nogomet, prijateljski susreti:
Llagostera - Heerenveen 1:2
Servette - Wolfsburg 2:1
Augsburg - Cercle Brugge 3:3
Bešiktaš - Altinordu 2:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!