Rukomet

Igrač više sa Slavkom Golužom: 'Srbiju ne vidim kao dobrog protivnika'

Sportnet, Mihaela Bradovski • nedjelja, 12.01.2020.
Igrač više sa Slavkom Golužom: 'Srbiju ne vidim kao dobrog protivnika'

Novo izdanje podcasta Igrač više u goste dovodi Slavka Golužu, bivšeg hrvatskog izbornika koji je progovorio i o brojnim zanimljivim temama vezanim uz svoju karijeru i reprezentaciju...

Bivši hrvatski izbornik Slavko Goluža gostovao je u podcastu Igrač više s Anom Strizić. Goluža je danas trener najbolje slovačke momčadi Tatran Prešova s kojim ostvaruje dobre rezultate i gdje ima odličan status.

Goluža je bio na klupi hrvatske reprezentacije i u susretima sa Srbijom koja je sljedeći protivnik. Za ovaj dvoboj smatra kako je s rezultatske strane nevažan, ali da će Lino Červar tražiti pobjedu pod svaku cijenu.

Srbiju ne vidi kao posebno opasnog protivnika.

"Bez obzira na sve ne vidim Srbiju kao dobrog protivnika. Vidim da nema discipline u njihovoj igri, rade puno tehničkih pogrešaka, nemaju sustav napadanja na 5-1 obranu, jednostavno nema neke kemije, morat će se zamisliti, ali to je njihov problem."

Goluža smatra kako hrvatski rukomet uma svijetlu budućnost i da za nju nema brige.

"Budućnost je tu i zato i jesmo stalno tu gdje jesmo, za razliku od drugih reprezentacija. Uvijek dajemo tu svježu krv i te momke treba apsolutno podržati."

Govorio je Goluža i o forsiranju igre sedam na šest, situaciji s Manuelom Štrlekom, svom odnosu s Ivanom Balićem, izborničkoj karijeri...

Sve utakmice možete pratiti uživo ili pogledati naknadno samo na RTLplayu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • narada10812.01.2020. u 16:56
    samo ti njih dodatno motiviraj sa tim izjavama
    narada108