Rukomet

Igrač više s Vladom Šolom: 'Ovaj Duvnjak je čudo, takvog igrača nema na svijetu'

Branimir Korać • utorak, 14.01.2020.
Igrač više s Vladom Šolom: 'Ovaj Duvnjak je čudo, takvog igrača nema na svijetu'

Novo izdanje podcasta Igrač više s Anom Strizić doveo je u goste Vladu Šolu, bivšeg reprezentativca Hrvatske iz onih slavnih dana, a danas rukometnog trenera...

Vlado Šola uvijek je zahvalan sugovornik, a takav je bio i ovog utorka u podcastu Igrač više. Obrađene su brojne teme, od onih reprezentativnih, vezanih uz Europsko prvenstvo, pa i njegov posao s kineskom selekcijom.

Šola se spominje i kao jedan od kandidata za izbornika, točnije nasljednika Line Červara, a on ne bi imao ništa protiv toga.

"To su samo priče koje čujem, ako nešto bude, netko će me zvati na razgovor. Naravno da bih volio biti izbornik", ističe Šola.

Šola je vrlo zadovoljan nastupima hrvatske reprezentacije, ali smatra kako je potrebno proširiti kadar i smanjiti razliku u kvaliteti između onih s klupe i onih koji su na terenu veći dio vremena. Jedan igrač ga ipak oduševljava, a to je Domagoj Duvnjak.

"Duvnjak je čudo, takvog igrača nema na svijetu. Treću utakmicu zaredom igra na takvoj razini. Nisam u karijeri vidio da on iz utakmice u utakmicu ukrade tri lopte zaredom pa onda još njih tijekom susreta, vodi ekipu, a kada stane naprijed u tih 5-1, svim protivnicima se jednostavno uvuče nesigurnost. U principu on njima diktira što će raditi."

Koliko Hrvatska može u drugom krugu, što misli o hrvatskim vratarima, Francuzima, Dancima, protivnicima u drugoj fazi natjecanja, poslušajte u podcastu Igrač više.

Sve utakmice možete pratiti uživo ili pogledati naknadno samo na RTLplayu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!