Zimski sportovi

Bivši kanadski reprezentativac kolabirao na klupi, NHL dvoboj prekinut

Mihaela Bradovski • srijeda, 12.02.2020.
Bivši kanadski reprezentativac kolabirao na klupi, NHL dvoboj prekinut

NHL dvoboj između Anaheim Ducksa i St. Louis Bluesa prekinut je tijekom prve trećine nakon što je branič Bluesa Jay Bouwmeester kolabirao na klupi. Bouwmeesteru je pružena pomoć te je prebačen u bolnicu, a susret nije dovršen...

Zastrašujući trenuci tijekom prve trećine dvoboja između Anaheim Ducksa i St. Louis Bluesa. U jednom trenutku branič Bluesa Jay Bouwmeester kolabirao je na klupi, susret je odmah prekinut, a iskusnom braniču je pružena hitna pomoć.

Bouwmeester je izgubio svijest nakon dugačkog razdoblja provedenog na ledu i tijekom stanke u igri, a odmah su u pomoć skočile i liječničke službe Anaheim Ducksa koje su pomogle kako bi se bivši kanadski reprezentativac stabilizirao i pripremio za transport u bolnicu.

36-godišnji branič izgubio je svijet u trenutku kada je pokušavao dohvatiti bočicu s vodom, počeo je polako padati i igrači su se odmah okupili oko njega. Ubrzo je iznesen na nosilima u svlačionicu, a za njim su otišli i igrači obje momčadi te je nekoliko minuta kasnije objavljeno da susret neće biti nastavljen. Sve se to dogodilo sedam i pol minuta prije kraja prve četvrtine kod rezultata 1:1.

Na ovom gostovanju bio je i Bouwmeesterov otac koji je s braničem otišao za bolnicu dok su suigrači ostali u dvorani čekajući vijesti liječnika.

Bouwmeesteru je ovo 17. NHL sezona, s Bluesom je osvojio Stanley Cup prošle sezone, a s Kanadom je bio olimpijski pobjednik 2014. godine. Ovo mu je bila 57. utakmica ove sezone i 1241. u NHL karijeri.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!