Nogomet

Pred Atalantom je osmina finala: 'Najvažnija utakmica u povijesti kluba'

Petar Jenjić • srijeda, 19.02.2020.
Pred Atalantom je osmina finala: 'Najvažnija utakmica u povijesti kluba'

Predsjednik Atalante Antonio Percassi ne može sakriti oduševljenje što njegova momčad igra osminu finala Lige prvaka. Istaknuo je da moraju biti ponosni na sve što su ostvarili...

Svoj put u Ligi prvaka nastavlja Atalanta koja večeras igra protiv Valencije u osmini finala na San Siru. Predsjednik Antonio Percassi zna kako je to najvažnija utakmica u klupskoj povijesti.

"Moramo biti iskreni, ovo je najvažnija utakmica u povijesti kluba. Ne čini se stvarnim. Uzbudljivo je samo razmišljati o osmini finala Lige prvaka. S jedne strane smo zapanjeni, a s druge koliko je klub narastao i koje sve visine Atalanta želi stići."

Momčad iz Bergama, osim u Ligi prvaka, dobro gura i u Serie A. Trenutno je na četvrtom mjestu te na dobrom putu da ponovni rezultat od prošle sezone.

"Izabrali smo igrače za role koje trener traži, ali isto tako smo uzeli u obzir da ne možemo ići dalje od određene brojke. Održati knjige nam je temeljno. Nismo prodali nijednog važnog igrača ove sezone i vidimo rezultat", dodao je Percassi za Sky Sport Italiu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!