Rukomet

Marić solidan u porazu Melsungena, veliki preokret Danaca

Branimir Korać • četvrtak, 20.02.2020.
Marić solidan u porazu Melsungena, veliki preokret Danaca

U trećem kolu skupine A EHF kupa Bjerringbro Silkeborg je na svom parketu upisao pobjedu protiv Melsungena s 35:31. Danci su slavili uz sjajnu igru početkom drugog dijela...

Nakon poraza u prošlom kolu kod Benfice, Melsungen je u Dansku doputovao tražeći puni plijen. Do njega ipak nije stigao, Danci su slavili 35:31.

Melsungen je sada u nezgodnoj situaciji s obzirom da ima dva poraza u tri kola dok je Bjerringbro u dosta boljoj s dvije pobjede. Već sljedeće kolo moglo bi ponuditi puno odgovora, naime Melsungen u njemu dočekuje Bjerringbro Silkeborg.

Nijemci da bi došli ispred Dananaca, morat će na svom parketu prestići ovu razliku s kojom su slavili Danci, a to neće biti nimalo jednostavan zadatak.

Međutim nije niti nemoguća misija. Naime imao je Melsungen u zadnjih pet minuta prvog dijela i pet golova razlike da bi nakon toga Bjerringbro zaigrao kao u transu i potpuno okrenuo dvoboj.

Ključan je bio ulazak u drugo poluvrijeme, 7:1 domaćin je napravio u drugom dijelu, kasnije je vodio i s pet golova prednosti te je susret okončan porazom favorita.

Kod Silkeborga istaknuli su se Johan Hansen s devet golova i Nikolaj Markussen sa šest golova. Julius Kühn postigao je devet za goste, a Marino Marić dodao je četiri, a Domagoj Pavlović jedan gol.

EHF kup:
Bjerringbro-Silkeborg - MT Melsungen 35:31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!