Nogomet

Vedran Ćorluka produžio ugovor s moskovskim Lokomotivom za još jednu sezonu

Mihaela Bradovski • utorak, 25.02.2020.
Vedran Ćorluka produžio ugovor s moskovskim Lokomotivom za još jednu sezonu
Foto: Pixsell

Vedran Ćorluka ostaje u Lokomotivu iz Moskve možda i do kraja igračke karijere. Bivši hrvatski reprezentativac stavio je potpis na produženje ugovora...

Vedran Ćorluka i dalje će nositi kapetansku traku moskovskog Lokomotiva. Bivšem hrvatskom reprezentativcu ugovor je završavao na ljeto ove godine, ali stavio je potpis na produženje do ljeta 2021.

"Jako sam sretan što ću i dalje braniti Lokomotivine boje, pregovori su trajali nekoliko minuta. Hvala čelnicima kluba što mi i dalje vjeruju i to je najvažnije. Od prve godine svidjeli su mi se klub, grad, navijači, ako sve funkcionira dobro, zašto to mijenjati. Ne mogu se zamisliti izvan Lokomotiva, ovdje želim završiti karijeru", istaknuo je Ćorluka.

Ćorluka je u Lokomotivu još od 2012. godine kada je tamo preselio iz redova Tottenhama. Tijekom karijere nastupao je za Dinamo, zaprešićki Inter, Manchester City te Bayer iz Leverkusena dok je u dresu hrvatska reprezentacije upisao više od 100 nastupa.

U Lokomotivu ima odličan status, kapetan je momčadi i jedan od prepoznatljivih klupskih simbola. U Moskvi se najduže zadržao i nije krio da tu želi završiti karijeru.

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!