Nogomet

Lampard nakon poraza: 'Moramo biti brutalno iskreni, nadigrali su nas u svemu'

Matej Kačan • srijeda, 26.02.2020.
Lampard nakon poraza: 'Moramo biti brutalno iskreni, nadigrali su nas u svemu'

Trener Chelseaja Frank Lampard u izjavama za medije nije skrivao nezadovoljstvo nakon 3:0 poraza svoje momčadi od Bayerna na londonskom Stamford Bridgeu...

Trener Chelseaja Frank Lampard je doživio veliki poraz u Ligi prvaka na svom Stamford Bridgeu od Bayerna, a nakon 3:0 poraza nije htio u izjavama ništa uljepšavati ni tražiti izlike. Lampard je bio brutalno iskren.

"Nekad moraš biti brutalno iskren i reći da smo igrali jako loše. Nadigrali su nas u svakom segmentu i ovo je bilo pravo triježnjenje za nas. Nije slučajno da ekipa ove razine konkurira za naslove u Bundesligi i Ligi prvaka svake sezone. Razočaran sam što nismo uspjeli napraviti više, ali moramo primiti ovaj udarac i nastaviti raditi da bi došli na željenu i potrebnu razinu", iskreno razočaran bio je Lampard.

Lampard sigurno zna koja je to razina pošto je i sam bio jedan od najboljih svjetskih veznjaka te je osvojio Ligu prvaka. Ta razina rada i izvrsnosti je ono što Englez želi prenijeti svojoj mladoj momčadi.

"Pogledajte njihova dodavanja, odluke koje donose. Naše se odluke moraju popraviti. Ako su naši igrači pametni, a mislim da jesu, pogledat će igrače protiv kojih su igrali i razinu do koje treningom i radom trebaju doći. Uvijek ćemo igrati s ponosom, ali ono što me brine je šira slika. Možemo li se dovoljno brzo oporaviti za Premier ligu i koliko brzo možemo stići do potrebne razine?"

Chelsea će u Njemačku ići oslabljen. Jorginho je akumulirao žute kartone, dok je Marcos Alonso zbog laktarenja dobio crveni karton.

"Jorginho je gotov s pričanjem sa sucima, to je apsolutno nepotrebno kad već imaš žuti. Alonsov crveni nisam vidio, ali ću ga pogledati. No njih neće biti u uzvratu i to je šansa da netko drugi uskoči", završio je strateg engleske momčadi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!