Rukomet

Podravka s plus četiri ide u Njemačku: 'Očekuje nas pakao u svakom pogledu'

Sportnet, Mihaela Bradovski • četvrtak, 05.03.2020.
Podravka s plus četiri ide u Njemačku: 'Očekuje nas pakao u svakom pogledu'

Podravka Vegeta u Njemačkoj će tražiti prolaz u polufinale EHF kupa. Pred Koprivničankama je težak posao, ali u Njemačku nose prednost od četiri pogotka i bliže su prolazu.

U prostorijama Podravke Vegete održana je konferencija za medije uoči druge utakmice četvrtfinala EHF kupa. Podravka Vegeta putuje u njemački Nordhausen gdje je očekuje uzvratna utakmica protiv Thüringena iz Njemačke. Utakmica je na rasporedu u nedjelju, 8. ožujka, s početkom u 14 sati. Pravdu će na utakmici dijeliti Andrej Budzak i Michal Zahradnik iz Slovačke, a delegat EHF-a je Lars Berndtsson iz Švedske.

"Očekuje nas pakao u svakom pogledu. Čeka nas dug put u Njemačku, čeka nas odličan protivnik i neobičan termin utakmice. No, mi znamo što želimo, a to je odlazak u polufinale. Moramo biti spremni na sve", kaže Zlatko Saračević.

Jedtna od ključnih igračica Podravke, Dejana Milosavljević, svjesna je težine posla.

"U Njemačkoj nas čeka jako teška utakmica. Kao što smo vidjeli i ovdje prošlog vikenda, ne radi se o lakom protivniku. Mi se pripremamo za utakmicu te ćemo dati sve od sebe. Što se tiče odlaska u Njemačku, nije nam prvi puta da idemo na ovako dug put prije utakmice pa ne bi trebalo ostaviti traga na nama."

Jedna od najmlađih, Korina Karlovčan, dodaje kako Podravka mora ući u utakmicu bez razmišljanja o prednosti iz prvog susreta.

"U utakmicu moramo ući kao da nemamo četiri gola prednosti. Mislim da moramo pristupiti tako i onda ćemo sigurno proći u polufinale. Raspoloženje u ekipi je odlično, a nakon pobjede ovog vikenda sigurno da je još bolje te smo pune samopouzdanja."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!