Ostali sportovi

UFC odgodio naredna tri događaja, Nurmagomedov i Ferguson još uvijek na rasporedu

Branimir Korać • utorak, 17.03.2020.
UFC odgodio naredna tri događaja, Nurmagomedov i Ferguson još uvijek na rasporedu

Među posljednjima koji su se odučili za odgode događanja je UFC koji je i službeno odgodio naredna tri događaja. Na programu i dalje prema rasporedu stoji borba Habiba Nurmagomedova i Tonyja Fergusona...

Dana White potvrdio je kako će se naredna tri UFC događaja odgoditi zbog pandemije koronavirusa. Dugo je UFC odolijevao, ali morao je i on pokleknuti.

"U svijetu borbe sam već 20 godina i to je ono što mi radimo, pronalazimo načine da održimo borbe bez obzira na sve. Međutim ovo je drugačije, cijeli svijet je pod utjecajem ovog i ništa nije važnije od zdravlja i sigurnosti i vas i vaše obitelji", istaknuo je White.

Vikend koji bi prvi sljedeći trebao biti s borbama na rasporedu je onaj 18. travnja za kada je najavljena velika borba između Habiba Nurmagomedova i Tonyja Fergusona.

"Ferguson i Nurmagomedov su i dalje na rasporedu i ta će se borba dogoditi. Slijedit ćemo upute, imat ćemo maksimalno deset ljudi u prostoriji, nadam se da će se stvari raščistiti do travnja i da će se borba održati. Napravit ćemo sve što je potrebno, vjerojatno ne u SAD-u, ali borba će se održati."

Prošlog vikenda u Brasiliji je održan UFC Fight Night pred praznim tribinama s maksimalnim brojem od 50 posjetitelja. "Nije bilo lako, ali uspjeli smo."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!