Košarka

Četiri igrača Brooklyn Netsa imaju koronavirus, među njima i Kevin Durant

Matej Kačan • utorak, 17.03.2020.
Četiri igrača Brooklyn Netsa imaju koronavirus, među njima i Kevin Durant

Koronavirus se širi i NBA ligom, a nakon dva igrača Utah Jazza i jednog Detroit Pistonsa, i Brooklyn Netsi su objavili kako četiri njihova igrača imaju pozitivne nalaze na virus...

Službena stranica NBA franšize Brooklyn Netsa je u utorak objavila kako su četvorica igrača u momčadi zaražena koronavirusom. Službena izjava ne spominje imena, a navodi se kako trojica igrača ne pokazuju simptome, dok jedan ima vidljive znakove bolesti.

Sva četvorica su trenutno u karanteni u pod nadzorom klupskih liječnika, a sve osobe za koje se zna da su imale kontakt s njima su obaviještene o situaciji. To uključuje i nedavne protivnike Netsa.

Netsi su posljednju utakmicu prije obustave NBA sezone odigrali protiv LA Lakersa 10. ožujka, a dva dana prije toga su igrali protiv Chicago Bullsa. Osim četvorice igrača Netsa, u ligi ima još tri pozitivna igrača koji su članovi Utah Jazza i Detroit Pistonsa, a posljednja utakmica koju su Netsi odigrali protiv jedne od te dvije ekipe je susret s Pistonsima 29. siječnja.

Kasnije je potvrđeno kako je jedan od pozitivnih i ponajveća NBA zvijezda koja je trenutno ionako na prisilnom odmoru, Kevin Durant. On je sam vijest potvrdio, a kazao je kako se osjeća dobro.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!