Košarka

NBA seli u Las Vegas pred prazne tribine?

Matej Kačan • subota, 28.03.2020.
NBA seli u Las Vegas pred prazne tribine?

Dok je sport u pauzi zbog pandemije koronavirusa se svugdje razmatraju planovi i opcije za završavanje sezone, a jedna od solucija koju ima NBA je da se sve odigra na jednom mjestu iza zatvorenih vrata...

NBA liga nastavlja razmatrati alternativne planove kako bi se pauzirana sezona sigurno privela kraju i odigrala. Mnogo je novca na kocki, prijeti i prva godina od osnivanja lige u kojoj ne bi bio proglašen prvak pa se u obzir uzimaju sve mogućnosti.

O jednoj takvoj je izvijestio i ESPN-ov Brian Windhorst, inače poznat kao novinar blizak krugovima LeBrona Jamesa i čovjek od Jamesovog povjerenja. On govori da je NBA spremna preuzeti model sličan onom što je planirao Dana White i njegov UFC.

Tako bi se prema tom nacrtu sve NBA utakmice igrale na neutralnom mjestu pred praznim tribinama, a najbolje kotira Las Vegas uz Bahame i neke dvorane sveučilišta. Broj ljudi koji dolaze u kontakt jedni s drugima bi se sveo na minimum pa bi se igralo iza zatvorenih vrata, a igrači bi bili smješteni na zajedničkoj lokaciji.

Situacija sa zaraženima u NBA ide na bolje pa su zdravima proglašeni Rudy Gobert i Donovan Mitchell, dok prijava novozaraženih NBA igrača nema. No situacija u SAD je alarmantna pa je ta zemlja preuzela prvo mjesto po ukupnom broju zaraženih te se datum ponovnog aktiviranja lige ne nazire.

#ostanitedoma

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

KošarkaNBAKoronavirus
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!