Ostali sportovi

Donald Trump smatra kako bi NFL trebao početi na vrijeme

Matej Kačan • nedjelja, 05.04.2020.
Donald Trump smatra kako bi NFL trebao početi na vrijeme
Foto: Tomislav Pacak

Američki predsjednik Donald Trump je nakon videokonferencije s komesarima američkih profesionalnih liga izjavio kako vjeruje da će NFL sezona početi u rujnu, kako je i planirano...

Situacija s koronavirusom je u SAD sve ozbiljnija pa baš ta država preuzima vodeće mjesto po broju zaraženih i umrlih u svijetu. Mjere sigurnosti su stroge, ljudi su zatvoreni u svojim kućama, a profesionalnog sporta nema.

No, usprkos tome, predsjednik SAD-a Donald Trump ostaje optimističan te se nada kako bi se navijači mogli vratiti na sportska borilišta u kolovozu i rujnu, prenosi ESPN. Trump je odradio videokonferencijski poziv s komesarima američkih profesionalnih liga, a među njima je bio i NFL komesar Roger Goodell.

NFL je zatvorila svoje trening centre, a draft će biti odrađen bez navijača. Ipak, baš ta liga ima najviše vremena da se cjelokupna situacija riješi i liga počne na vrijeme u rujnu, a upravo u to je predsjednik i uvjeren.

Bijela kuća je nakon razgovora objavila priopćenje u kojem se navodi kako je predsjednik pohvalio sve lige, momčadi i igrače koje vrijedno rade da bi poboljšale zajednice u kojima djeluju i obradovale navijače diljem zemlje.

Najsvježiji takav NFL primjer su New England Patriotsi koji su iz Kine avionom dovezli više od milijun zaštitnih maski za New York i ostala područja, a Las Vegas Raidersi su donirali milijun dolara za borbu protiv koronavirusa.

#ostanitedoma

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!