Nogomet

Bajević će imati video-treninge s BiH reprezentativcima

Matej Kačan • ponedjeljak, 06.04.2020.
Bajević će imati video-treninge s BiH reprezentativcima
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Kako prenose BiH mediji, izbornik tamošnje reprezentacije će s igračima odrađivati treninge putem videopoziva kako bi održao ozračje u ekipi te spremu svojih nogometaša...

Pauza zbog koronavirusa je u stanje neizvjesnosti i iščekivanja bacila i nogometnu reprezentaciju Bosne i Hercegovine koja ima odigrati dodatne kvalifikacije za EURO 2021. protiv Sjeverne Irske.

U očekivanju nastavka igranja nogometa i novog termina je izbornik reprezentacije Dušan Bajević odlučio s reprezentativcima održavati video-treninge u svrhu održavanja pozitivnog ozračja u ekipi i zadržavanja kakve-takve fizičke spreme.

Zmajevi će u polufinalu doigravanja za EURO igrati sa Sjevernim Ircima u Zenici, a ako pobjede ih u finalu čeka bolji iz dvoboja Slovačke i Republike Irske. Do određivanja novih termina valja održavati formu dok se igrači nalaze u karanteni u svojoj zemlji ili po zemljama svojih klubova.

"Nekako nas zbližava ovo sve što se događa na svjetskoj razini i pokušaju da se što bolje zaštitimo i vodimo računa o svim propisanim mjerama. Pokušavamo se aktivirati i raditi ono što nam uvjeti dopuštaju u doba ograničenog kretanja i ovih napetosti, radimo na održavanju kondicije i sportskog duha. Preduvjet je to za ostvarivanje zajedničkog cilja. Želimo se što prije okupiti i nastaviti raditi, a do tada moramo čuvati svoje i zdravlje drugih", poručio je izbornik.

"U planu su tri online treninga tjedno, a igrači mogu raditi individualno ili u skupinama. Možemo organizirati i dodatne treninge po želji, ali zasad radimo utorkom, četvrtkom i subotom", kazao je Bajević.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!