Nogomet

Dobre vijesti iz Turske: Rüstü pušten iz bolnice

Matej Kačan • utorak, 07.04.2020.
Dobre vijesti iz Turske: Rüstü pušten iz bolnice
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Legendarni turski vratar i bivši član Barcelone i Fenerbahčea Rüstü Recber pušten je iz bolnice nakon što mu se prošlog tjedna zdravstveno stanje zakompliciralo zarazom od koronavirusa...

Nakon što je prošlog tjedna svijet zabrinula vijest da je Rüstü Recber završio na intenzivnoj njezi nakon zaraze virusom COVID-19 i komplikacija, u ponedjeljak je njegova žena Isil Recber na Instagramu podijelila sretne vijesti.

46-godišnji Recber je nakon 11 dana pušten iz bolnice nakon što mu se stanje popravilo, a tim je povodom Isil iskoristila priliku da upozori ljude, a posebno pušače na koje bi virus mogao teško utjecati. Između ostalog je Isil napisala kako je virus ovako djelovao na Recbera iako je sportaš i ne puši te brine o zdravlju, a da bi na pušače mogao biti još kritičniji.

Recber je za tursku reprezentaciju skupio rekordnih 120 nastupa u 18 godina te je sudjelovao u osvajanju bronce na SP 2002., kao i u onom bolnom porazu hrvatske reprezentacije od Turske 2008. Recber je tad obranio penal Mladena Petrića za polufinale svoje momčadi.

View this post on Instagram

Ne güzel bir gün Allahim sana şükürler olsun..11 günlük zorlu süreçten sonra eşim taburcu oldu???????????? Sen dualari kabul edensin, sen bizleri gören,bilen koruyansin.. Çok sevinmem gerekse de herşeyi yarim yaşiyorum aslinda.. Çünkü o kadar çok şifa bekleyen hasta var ki şu an hastanelerde.. Dostlar, onlarin babalari, anneleri ,sevdikleri , yakinlari hepsine sen bu güzel günü yaşat Allahim..Evlerine, sevdiklerine kavuştur.. Yogun bakimda hayatta kalma mücadelesi verenlere dualarim devam edecek.. Tesekkürlerime gelince ; bu zorlu süreçte yanimizda olan başta devlet büyüklerim,TFFyöneticilerim,başkanim Ali Şen,başkanim Ali Koç, sevgili büyügüm Mehmet Ali Aydinlar, olmazsa olmaz çok degerli abilerim Ridvan Dilmen, Oguz Çetin, Mustafa Semiz, canim Özlem Cankurtaran, kardeşim Dilek Avşar her an her saniye yanimizda oldugunuzu bilmek çok önemliydi eksik olmayin, sagolun varolun.. Kiymetli dostlarimiz, canim ailem,yakinlarimiz,sevenlerimiz,sizler Allah herkesten razi olsun iyi ki varsiniz hayatta herşey güzel gönlünüzün istedigi gibi olsun. Kavacik Medistate hastenesinde başlayip Maslak Acibadem’de devam eden tedavimiz boyunca gece gündüz ellerinden geleni yapan bizi iyileştiren doktor, hemşire ve diger saglik personeline ne yazsam az.. Allahim sizleri korusun.. Tesekkürler Mücahit hoca, tesekkürler Serap hoca, tesekkürler Gülcihan hoca.. Tedavi şekline gelince; TC Saglik Bakanliginca uygulanan bir tedavi protokolu var.Bu tüm hastanelerde kişinin hastalik seviyesine göre ayni.Farkli ilaç veya tedavi şekli yok .Vücudun gücü devreye giriyor orada.Virüs mü güçlü sizin vücudunuz mu ? Savaş başliyor.Bu sebeple zararli alişkanliklarinizi birakin bir an önce şu yaşananlar vesile olsun.Sagliginizin ve hayatimizin kiymetini bilin.. SEVGIYLE KALIN ,SAGOLUN...

A post shared by Isil Recber (@isilrecber) on

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!