Košarka

Magic Johnson: 'NBA će se vratiti bez publike'

Matej Kačan • petak, 10.04.2020.
Magic Johnson: 'NBA će se vratiti bez publike'

NBA legenda i jedan od najvećih košarkaša ikad Earvin Magic Johnson je kazao kako će se NBA igrati bez gledatelja ako se ove sezone nastavi natjecanje u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta...

NBA svakodnevno gleda nove opcije i radi na povratku elitne košarke na parkete i male ekrane, a NBA legenda i donedavni funkcioner Lakersa Magic Johnson je uvjeren kako će se liga vratiti, ali u početku bez gledatelja na tribinama.

"Nada uvijek postoji, mislim da bi igračima trebala tek jedna utakmica da se prilagode igri bez gledatelja na tribinama. Sport nam u ovakvim vremenima treba, ali samo ako će se o svima voditi briga. Vjerujem kako će se NBA vratiti, vjerojatno bez gledatelja."

No NBA nigdje ne žuri, pogotovo u vremenu kad koronavirus najviše pogađa SAD koje predvode svijet po broju zaraženih. Neke crne prognoze govore i o četvrt milijuna umrlih kad se sve ovo završi.

"Doći će vrijeme za to. Adam Silver radi sjajan posao s ligom. On želi sigurnost za sve igrače prije povratka na parket. Mislim da će se sport vratiti, samo je pitanje vremena kad budemo sigurni da je virus pod kontrolom i da ne utječe na cijelu zemlju. Kad brojke zaraženih i umrlih padnu i stabiliziraju se, sport će se vratiti", uvjeren je Johnson.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

KošarkaNBAKoronavirus
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!