Ostali sportovi

Hani Arapović stanka dobro došla: 'Posvetili smo se nekim stvarima kako bi ih nadogradili'

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 27.04.2020.
Hani Arapović stanka dobro došla: 'Posvetili smo se nekim stvarima kako bi ih nadogradili'

Hana Arapović najperspektivnija je hrvatska stolnotenisačica i jedna od najperspektivnijih u svom godištu u svijetu. Tijekom ove stanke posvetila se treningu i ispravljanju nedostataka...

Hana Arapović ovo razdoblje bez natjecanja i normalnih treninga iskoristila je za svojevrsnu pripremu za nastavak sezone. Radilo je na nekim stvarima koje su dosad bile zapostavljene zbog gustog rasporeda.

"Snašli smo se. Dio treninga odradili smo u garaži, a kondicijski dio na Sljemenu. Tri puta tjedno Hana je vježbala s kondicijskim trenerom Kristijanom Blaževićem, malo su bili u prirodi, a neke vježbe online. Svaki dan u pravilu je imala po dva treninga ukupnog trajanja oko tri sata. S obzirom na brojne obaveze, nikad nismo imali vremena toliko poraditi na kondicijskoj pripremi, a sada smo dosta radili i na tehnici udarca", kaže Hanin otac i trener Darko Arapović za Sportske novosti.

I Hana i ostali stolnotenisači i stolnotenisačice jedva čekaju povratak treninzima i natjecanjima.

"Nama je ova stanka dobro došla jer smo se mogli posvetiti nekim stvarima kako bi ih nadogradili i vidi se napredak. Kada bi se ovo produžilo unedogled, onda ne bi bilo smisla i zato jedva čekamo otvaranje dvorana, čujemo se s ostalim igračima, svi jedva čekaju nastavak."

#ostanitedoma

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!