Ostali sportovi

Srbić: 'Da je natjecanje za četiri mjeseca, uspio bih se pripremiti'

Mihaela Bradovski • utorak, 28.04.2020.
Srbić: 'Da je natjecanje za četiri mjeseca, uspio bih se pripremiti'
Foto: Pixsell

Tin Srbić vratio se treninzima. Najbolji hrvatski gimnastičar napokon je dočekao dozvolu za treniranje u dvorani...

Nakon dugo čekanja i Tin Srbić vratio se u dvoranu. Svjestan je kako je pred njim puno posla.

"Sretan sam, zasad sam sam, ali uzimajući u obzir trenutno stanje u Hrvatskoj, mislim da neće proći previše vremena do povratka i ostalih u trening. U dobrom sam stanju koliko to mogu biti. Trudio sam se maksimalno koliko sam mogao raditi ovo vrijeme, ali trebat ću još puno vremena da se vratim. Trebat će mi sigurno nekoliko mjeseci, ali srećom imamo dosta vremena", kaže Srbić za Sportske novosti.

Za hvatanje pune forme Srbiću bi prema procjeni trebala barem četiri mjeseca. Iz tog razloga dobro je što nema nekih velikih natjecanja u skoro vrijeme.

"Da je natjecanje za četiri mjeseca, uspio bih se pripremiti, ali da je za dva mjeseca, onda čisto sumnjam. Nešto se priča da bi se na jesen moglo nešto događati ili u studenom Europsko prvenstvo, ali sve je to jako upitno. To mi teško pada jer volim znati za što se pripremam i treniram, ali opet bolje išta nego ništa, barem treniram. Uostalom motivacija mi nije bila problem, imam važnu iduću godinu. Samo se iskreno nadam da je ovdje kraj svim nevoljama i da neće doći taj drugi val o kojem se priča."

FOTO: Marin Tironi/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!