Košarka

LeBron James: 'Nije istina da agenti i dužnosnici žele kraj sezone'

Matej Kačan • četvrtak, 30.04.2020.
LeBron James: 'Nije istina da agenti i dužnosnici žele kraj sezone'

Američkim se medijima proširila vijest da neki NBA agenti i sportski dužnosnici žele potpuno otkazivanje sezone, a to je u ime svih na svom Twitteru demantirao LeBron James...

Nakon što su neki američki novinari prenijeli izvještaj o tome da nekoliko dužnosnika NBA ekipa, kao i agenti igrača žele otkazivanje sezone, brzo je stigao demantij od najpoznatijeg lica NBA lige, LeBrona Jamesa.

U izvještaju stoji da su neki vlasnici klubova zabrinuti oko nesigurnosti koja obavija sudbinu ove sezone te da smatraju kako nije dovoljno sigurno za nastavak igranja, a na to su se naslonili i agenti nekih igrača pa se vijest o struji koja traži otkazivanje sezone proširila dosta brzo.

No na to je reagirao James preko svog Twitter profila na kojem je napisao kako su takve glasine apsolutno lažne te da ne poznaje nikoga tko bi nešto takvo tražio. Također je dodao kako su svi željni nastavka sezone jednom kad se za to steknu uvjeti.

"Ja sam spreman i moja momčad je spremna. Nitko ne bi trebao otkazivati ništa", napisao je James koji je sa svojim Lakersima na vrhu Zapadne konferencije te ima maksimalan motiv za nastavak igranja - realnu priliku za novi NBA trofej.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!