Automoto

VN Mađarske sigurno bez publike, možda se i ne održi

Matej Kačan • petak, 01.05.2020.
VN Mađarske sigurno bez publike, možda se i ne održi

Novi problemi za Formulu 1 dolaze iz Mađarske u kojoj je do 15. kolovoza na snazi zabrana okupljanja preko 500 ljudi, a VN u Hungaroringu je na rasporedu 2. kolovoza pa je utrka u opasnosti...

Organizatori utrke VN Mađarske u Hungaroringu službeno su objavili da će ikakav oblik utrke na toj stazi drugog kolovoza biti bez publike. Naime, u toj je zemlji do 15. kolovoza na snazi zabrana javnih okupljanja od preko 500 ljudi.

Organizatori su i dalje uvjereni u održavanje utrke, ali problem predstavlja logistika jer bi osoblje svih ekipa i organizatora za normalno održavanje utrke sigurno brojalo preko maksimalno dopuštenih 500 osoba. No, čelnici Hungaroringa su rekli da će VN Mađarske sigurno biti u nekom obliku.

Kao što je već poznato, kalendar F1 je dobrano skraćen pa je već 10 utrka otkazano ili odgođeno, a za neke se traži novi termin. Svi se nadaju da bi nova sezona Formule 1 svakako trebala krenuti 12. srpnja u Austriji bez gledatelja, a nakon toga bi trebao slijediti Silverstone i VN Velike Britanije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!