Tenis

Roland Garros vraća novac vlasnicima ulaznica

Matej Kačan • četvrtak, 07.05.2020.
Roland Garros vraća novac vlasnicima ulaznica
Foto: Maja Giljanović

Iako je službeno Roland Garros odgođen na jesen, a ne otkazan, vlasnici karata za originalne datume će dobiti svoj novac natrag te će se po potvrdi turnira organizirati nova prodaja ulaznica...

Sve ulaznice kupljene za prvotni termin održavanja Roland Garrosa u svibnju bit će poništene, a novac će se vratiti vlasnicima karata, odlučili su organizatori turnira. Roland Garros se trebao održati od 24. svibnja od 7. lipnja, ali je zbog koronavirusa odgođen.

Novi termin bi trebao biti od 20. rujna do 4. listopada, ali karte kupljene za svibanj neće vrijediti. Francuski teniski savez (FFT) će krajem mjeseca vratiti novac, a nova će procedura prodaje ulaznica biti otvorena jednom kad se održavanje turnira na jesen potvrdi.

"FFT je donio odluku da se ponište i refundiraju sve ulaznice kupljene za originalne datume Roland Garrosa. FFT radi s francuskom Vladom kako bi se donijele potrebne mjere koje će osigurati zdravlje i sigurnost svih gostiju koji budu pohodili turnir", stoji u priopćenju Saveza.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!