Ostali sportovi

Miočić odgovorio Cormieru: 'Da nije ozljede, već bih se borio i umirovio'

Matej Kačan • utorak, 12.05.2020.
Miočić odgovorio Cormieru: 'Da nije ozljede, već bih se borio i umirovio'
Foto: Pixsell

Teškaški UFC prvak hrvatskih korijena Stipe Miočić na svom je Twitteru potvrdio sudjelovanje u trećoj borbi protiv Daniela Cormiera za UFC pojas, a najavio je i povlačenje...

UFC se sa svojim UFC 249 eventom vratio aktivnoj borbi, a povratkom sporta se pojavila i ona dobra stara drama koja uz narative prati tu organizaciju. Naime, u subotu je Francis Ngannou za samo 20 sekundi svladao Jairzinha, a tim povodom je šef UFC-a Dana White kazao kako Ngannou treba prilika za naslov.

White je najavio da je Ngannou idući na listi boraca za naslov u teškoj kategoriji te da se borba Daniela Cormiera i Stipe Miočića mora odraditi što prije. Ulje na vatru je dodao i Cormier koji očito želi u oktogon što je ranije moguće pa je kazao da se on i Francis moraju boriti za titulu ako Miočić ne želi.

Miočić je zato svima odgovorio na Twitteru gdje je pojasnio da će se sigurno boriti, a najavio je i mirovinu nakon kompletiranja trilogije protiv Cormiera.

"Već sam rekao da ću se boriti protiv DC-a, on samo voli stvarati buku. Moja ekipa radi na osiguravanju datuma i lokacije za treninge zajedno s UFC. Imam pet pojaseva kod kuće, ne moram sjediti ni na čemu. Da nemam ozljedu mrežnice, već bih se borio i otišao u mirovinu", napisao je Miočić.

Bilo kako bilo, i Miočiću i Cormieru će sljedeća borba po najavama biti posljednja u karijeri, a spominje se kolovoz. Miočić je najavio da će to biti s DC-jem, dok je Cormier ostavio mogućnost borbe protiv Ngannoua iako bi radije dovršio trilogiju s borcem iz Clevelanda hrvatskih korijena.

FOTO: Marko Prpić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!