Nogomet

UEFA odgodila sastanak Izvršnog odbora

Matej Kačan • ponedjeljak, 18.05.2020.
UEFA odgodila sastanak Izvršnog odbora

Krovna europska nogometna organizacija UEFA je objavila kako je sastanak Izvršnog odbora te organizacije pomaknut na 17. lipnja, dok je prvotni plan bio da se sastane sljedeće srijede...

Uefin Izvršni odbor posljednji se put sastao 23. travnja kad su donesene velike odluke o odgodi Eura na 2021. godinu, ali i ranijem isplaćivanju fonda solidarnosti za klubove kako bi zadržali likvidnost tijekom pandemije i pauze.

Sljedeći je sastanak bio zakazan za kraj svibnja, točnije sljedeće srijede, ali je pomaknut na 17. lipnja. Razlog koji je UEFA navela jest "postojanje nekih otvorenih točaka i problema u vezi manjeg broja domaćina odgođenog Eura 2020. godine."

Sastanak bi uz detalje oko odgođenog europskog prvenstva također trebao objasniti kalendar i način nastavka europskih klupskih natjecanja, posebno način na koji će se do kraja odigrati Liga prvaka i Europska liga.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!