Košarka

NBA legenda Patrick Ewing pozitivan na koronavirus

Matej Kačan • subota, 23.05.2020.
NBA legenda Patrick Ewing pozitivan na koronavirus

Bivši centarski velikan NY Knicksa i sadašnji trener Georgetowna Patrick Ewing objavio je kako je pozitivno testiran na COVID-19. Ewing je to objavio na svojim društvenim mrežama...

Novo veliko ime u svijetu sporta pozitivno na koronavirus ono je Patricka Ewinga. 57-godišnji legendarni centar New York Knicksa objavio je u petak da je testiran pozitivno na COVID-19, a uz objavu na društvenim mrežama je izdano i priopćenje njegovog Georgetowna.

"Ewing je pod brigom te u izolaciji u lokalnoj bolnici. On je jedini član košarkaškog programa na Georgetownu koji je pozitivno testiran na virus", stoji u priopćenju sveučilišta čiju je košarkašku momčad Ewing preuzeo 2017.

Legendarni centar je odradio sveučilišnu karijeru dok 1985. nije izabran od strane NY Knicksa u kojima se zadržava do 1985., a tih je godina Knickse vodio do doigravanja u svakoj osim dvije sezone. Ewing je karijeru završio 2002., a kao trener je bio i pomoćnik u nekoliko NBA ekipa.

"Virus je ozbiljan i ne bi ga trebalo olako shvaćati. Želim potaknuti sve da ostanu sigurni i da se brinu za sebe i voljene. Više nego ikad želim zahvaliti zdravstvenim radnicima i svima na prvoj liniji obrane. Bit ću dobro i svi ćemo ovo prebroditi", poručio je Ewing.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

KošarkaNBAKoronavirus
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!