Košarka

Sin Patricka Ewinga: 'Otac se dobro oporavlja, vratio se kući'

Matej Kačan • ponedjeljak, 25.05.2020.
Sin Patricka Ewinga: 'Otac se dobro oporavlja, vratio se kući'

NBA legenda Patrick Ewing se dobro oporavlja od koronavirusa te se po riječima svog sina vratio kući nakon što je prije nekoliko dana hospitaliziran nakon pozitivnog nalaza...

Prije nekoliko dana su američki mediji javili da je Patrick Ewing hospitaliziran nakon što mu je dijagnosticiran COVID-19, a to je potvrdio i sam legendarni centar preko svog sveučilišta Georgetown na kojem je danas trener.

Mnogo bolje vijesti je u ponedjeljak objavio njegov san Patrick Ewing Jr. koji je na Twitteru objavio kako se legenda NY Knicksa vratila kući te u kugu svoje obitelji nastavlja s oporavkom. Ewing mlađi je slijedio stope svog oca pa je igrao na istom sveučilištu, a karijeru je zaključio 2015. nakon godina igranja u razvojnoj NBA G Ligi i europskim klubovima.

"Želio bih zahvaliti svim doktorima i bolničkom osoblju na brizi ukazanoj mom ocu tijekom njegovog boravka u bolnici, kao i svima koji su slali svoje misli i molitve nakon dijagnoze. moj je otac sad kod kuće i oporavlja se. Nastavljamo pratiti njegove simptome i pridržavati se uputa. Nadam se da se svi paze i štite sebe i svoje voljene", napisao je sin NBA velikana.

FOTO: By Chamber of Fear - originally posted to Flickr as Pat Ewing Jr., CC BY-SA 2.0, Link

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

KošarkaNBAKoronavirus
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!