Nogomet

Meštrović: 'Ovo su skandalozne pogreške zbog kojih bi se suci crvenjeli u četvrtoj ligi'

Branimir Korać • ponedjeljak, 01.06.2020.
Meštrović: 'Ovo su skandalozne pogreške zbog kojih bi se suci crvenjeli u četvrtoj ligi'
Foto: Pixsell

Predsjednik osijeka Ivan Meštrović bio je vrlo ljut nakon svega što se događalo u Rijeci. Njegov klub je oštećen, a Meštrović najavljuje reakciju...

Tri mjeseca čekalo se na nastavak nogometa u Hrvatskoj i onda već u drugoj utakmici cirkus. Igor Pajač izrazito lošim odlukama još od pete minute pa dalje tijekom susreta uništio je odličnu utakmicu koja je na kraju prerasla u rat.

Predsjednik Osječana Ivan Meštrović nije ostao miran na ključne pogreške sudaca koje su usmjerile njegovu momčad prema izlaznim vratima Kupa.

"Mi u Osijeku često kažemo ništa nije slučajno. Ovo su skandalozne pogreške zbog kojih bi se suci crvenjeli u četvrtoj ligi, a kamoli ne u polufinalu Kupa ili Prvoj HNL. Ovo je samo ono što se općenito događa u našem društvu gdje je neadekvatan kadar na nekim funkcijama", istaknuo je Meštrović za 24 sata.

Osječani neće stati samo na kukanju već će "klub iscrpiti sva sredstva koja su mu na raspolaganju", poručuje predsjednik.

Što e tiče Grezdinog incidenta, ne opravdava ga, ali razumije.

"Nisam bio nazočan tom događaju, ali sportaši su uvijek osjetljivi na neporavdu. Postupak ne opravdavam, ali očito mu je prethodilo nešto s čim nismo upoznati. Zasad ga nećemo kazniti, očito je na nešto reagirao, vidjet ćemo što se točno dogodilo."

FOTO: Dubravka Petrić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!