Nogomet

Nogometaš iz Gane zapeo 73 dana u zračnoj luci u Mumbaiju

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 08.06.2020.
Nogometaš iz Gane zapeo 73 dana u zračnoj luci u Mumbaiju

Pandemija koronavirusa dovela je do brojnih nevjerojatnih situacija. Među takve svakako spada i ona s ganskim nogometašem Randyjem Juanom Mullerom koji je proveo čak 73 dana u zračnoj luci u Mumbaiju...

Za Randyja Juana Mullera vjerojatno niste čuli, a riječ je o ganskom nogometašu koji je prije proglašavanja pandemije koronavirusa igrao u Indiji za ORPC Sports Club. Tamo je stigao u studenom, a kada je postalo jasno da je situacija s pandemijom koronavirusa u cijelom svijetu sve teža, odlučio je krenuti kući.

"Došao sam ovdje na šestomjesečnu vizu. Nakon što je proglašena karantena u Indiji, krenuo sam kući i čak sam i kupio avionsku kartu za let 30. ožujka iz Mumbaija za Ganu preko Kenije. Međutim, prije nego sam se uspio ukrcati u avion, vlada je ukinula sve međunarodne letove i zapeo sam u zračnoj luci", kaže Muller.

Ostao je tako u zračnoj luci poput Toma Hanska u Terminalu te se iz dana u dan nadao kako će zabrana letova biti podignuta. Ubrzo je ostao i bez novca te je zahvaljujući osoblju zračne luke ipak dobivao hranu.

Putem Twittera poslao je vapaj za pomoći i ona je napokon stigla. Predsjednik Nogometnog saveza Mumbaija dobio je njegovu poruku i Muller je smješten u hotel, stupio je u kontakt s ganskim veleposlanstvom koje će se pobrinuti da vrlo brzo odleti za Ganu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!