Ostali sportovi

Neki igrači Cowboysa i Texansa pozitivni na koronavirus, među njima i Ezekiel Elliott

Matej Kačan • ponedjeljak, 15.06.2020.
Neki igrači Cowboysa i Texansa pozitivni na koronavirus, među njima i Ezekiel Elliott

Iako raspored NFL-a ne trpi zbog koronavirusa zahvaljujući rasporedu po kojem se igra od rujna do siječnja, to ne znači da nekolicina igrača u pojedinim ekipama nije pozitivna na koronavirus...

Prema navodima američkih novinara, dvije NFL ekipe pozicionirane u Teksasu imaju nekolicinu igrača pozitivnih na koronavirus. Radi se o Dallas Cowboysima i Houston Texansima kojima je nekoliko igrača testirano pozitivno u posljednjih nekoliko dana.

Srećom po momčadi, ni za jednog igrača se ne vjeruje da je pohodio klupske prostorije i centre, a najveća zvijezda među pozitivnima je RB Cowboysa Ezekiel Elliott. To je za poznatog NFL insajdera Iana Rapoporta potvrdio igračev agent, ali Elliott tvrdi drukčije te je na svom Twitteru kazao da njegov agent nije medijima dostavio priču.

Popularni "Zeke" je u ligu došao 2016. kao četvrti izbor od strane Cowboysa, a u svoje četiri dosadašnje sezone je stekao reputaciju jednog od najboljih probijača lige. Na ljeto 2019. su se Elliott i Cowboysi našli u središtu javne prepirke kad je igrač odbijao trenirati dok ne dobije novi ugovor.

Ugovor je na kraju i potpisan te je Elliott dobio plaću dostojnu ponajboljeg napadačkog igrača u NFL - 90 milijuna dolara do 2026. godine, od čega je garantirano 50 milijuna dolara. Elliott se navodno osjeća dobro te nema simptome.

Foto: Wikipedia, Nicole Cordeiro

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!