Tenis

Đoković: 'Vidi se da je publika u Zadru sportski obrazovana i da je Zadar sportski grad'

Sportnet, Mihaela Bradovski • nedjelja, 21.06.2020.
Đoković: 'Vidi se da je publika u Zadru sportski obrazovana i da je Zadar sportski grad'
Foto: Pixsell

Novak Đoković i Borna Ćorić odigrali su najzanimljiviji meč prvog dana Adria Toura u skupini A, a Đoković je slavio s 4:1, 4:3...

Najatraktivniji meč prvog toura priuštili su Novak Đoković i Borna Ćorić, a slavio je srpski tenisač rezultatom 4:1, 4:3(1). Borna je pružio dobru partiju i bio blizu ulaska u treći set.

"Izvandredno je prošao prvi dan. Bilo je lijepo igrati pred puno publike, pogotovo drugi meč s Bornom. Posebno je lijepo zbog ovih okolnosti koje su nas pogodile posljednjih nekoliko mjeseci. Atmosfera je bila izvrsna, vidi se da je publika sportski obrazovana i da je Zadar sportski grad. Već su mi rekli i Borna i Marin koliko vole igrati u Zadru, a sada to vidim i ja", izjavio je na kraju dana.

Borna je pobijedio u susretu s Dimitrovim 4:1, 4:1 u svom prvom meču dana, ali protiv Novaka nije mogao do druge pobjede.

"Novak je bio po tko zna koji put bolji. Igrao sam dobar meč, bio sam bolji protiv Dimitrova, ali Novak je Novak. Jednostavno je bio bolji. Vidim na čemu moram poraditi iduća dva mjeseca tako da sam opet nešto naučio i da imam taj period da poboljšam nešto na sebi", izjavio je Borna.

FOTO: Marko Dimić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!