Nogomet

Soči se iživljavao nad klincima iz Rostova, a moskovski Dinamo i Krasnodar odgodili utakmicu

Branimir Korać • ponedjeljak, 22.06.2020.
Soči se iživljavao nad klincima iz Rostova, a moskovski Dinamo i Krasnodar odgodili utakmicu

Epidemiološka situacija u Rusiji nije dobra, ali odlučeno je kako će se prvenstvo ipak nastaviti. Na rasporedu je bilo prvo kolo nastavka koje vuče za sobom puno kontroverzi...

Nimalo ugodna situacija vezana uz pandemiju koronavirusa u svijetu, ali većina država pokušava kroz neke sfere vratiti se u što normalnije okruženje. Rusi su tako nastavili s nogometnim prvenstvom, ali već prvo kolo nije moglo proći bez kontroverzi.

Naravno, u središtu pozornosti bio je dvoboj između Sočija i Rostova na koji je Rostov poslao juniore jer Soči nije pristao na odgodu utakmice zbog pozitivnih testova igrača Rostova. Naime cijela momčad i osoblje završili su u karanteni, ali u Sočiju nisu imali razumijevanja i tražili su odigravanje utakmice.

Klinci iz Rostova poraženi su 10:1, Soči je na njih poslao svoju najjaču momčad koja je igrala punom snagom. Junak kola bio je mladi vratar Rostova Denis Popov koji je skupio rekordnih 15 obrana i uzeo titulu igrača utakmice.

I dok Soči nije imao razumijevanja, moskovski Dinamo i Krasnodar lako su se dogovorili i susret je odgođen.

Napadač Dinama Clinton N'Jie i veznjaci Charles Kabore i Sebastian Szymanski bili su pozitivni na testiranju dok su ostali bili negativni.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!