Nogomet

Vlašić junak CSKA, niti Ćorluka nije uspio zaustaviti Radonjića

Mihaela Bradovski • srijeda, 01.07.2020.
Vlašić junak CSKA, niti Ćorluka nije uspio zaustaviti Radonjića
Foto: Pixsell

U dva susreta 25. kola ruskog prvenstva Hrvati su igrali ključnu ulogu. Nikola Vlašić odveo je CSKA do pobjede u gradskom derbiju, a Dejan Radonjić pogodio je za remi Samare kod Lokomotiva...

Rusi odrađuju susrete 25. kola, a utorak je bio iznimno uspješan za Hrvate. U središtu pozornosti bio je moskovski derbi u kojem su se sastali CSKA i Spartak, a CSKA je uzeo važnu pobjedu 2:0.

Nikola Vlašić je u 27. minuti doveo CSKA u vodstvo kada je pucao s 20-ak metara, vratar Maksimenko je jako loše reagirao i lopta se od njegove ruke odbila u mrežu.

Gosti su u 77č. minuti ostali s igračem manje kada je Zobnin zbog udaranja bez lopte isključen, a Vlašić je u 96. minuti iz kontranapada postavio konačnih 2:0.

Vlašić je odradio cijelu utakmicu dok je Bistrović ušao u igru u 70. minuti umjesto Čalova.

U drugom susretu igranom u utorak moskovski Lokomotiv ugostio je Samaru te remizirao 1:1.

U 14. minuti pravi dar-mar u obrani domaćina napravio je Dejan Radonjić koji je na kraju prošao i Vedrana Ćorluku te zabio za vodstvo gostiju.

U drugom dijelu prvo je Lokomotiv ostao s igračem manje zbog drugog žutog kartona Ignjatjeva, a zatim ga je na drugoj strani dobio i Hadi.

Lokomotiv se ipak spasio u 95. minuti golom Mirančuka ramenom. Pokušao je pucati glavom, ali promašio je, no lopta ga pogađa u rame i odlazi u mrežu.

Ćorluka je igrao cijelu utakmicu, a Radponjić je izašao na poluvremenu.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

FOTO: Igor Šoban/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!