Nogomet

Koronavirus prijeti odgodom početka prvenstva Bosne i Hercegovine

Mihaela Bradovski • srijeda, 08.07.2020.
Koronavirus prijeti odgodom početka prvenstva Bosne i Hercegovine

Nogometna sezona u Bosni i Hercegovini trebala bi početi 1. kolovoza, ali to je pod upitnikom. Naime, broj zaraženih nogometaša u BiH je sve veći...

Epidemiološka kriza trese Mladost Doboj Kakanj koja ima desetoricu igrača i dvojicu trenera zaražene, a njih devet je na bolničkom liječenju.

Osim njih, zaražena su i dvojica igrača Zrinjskog iz Mostara te jedan iz Veleža, a u Nogometnom savezu Bosne i Hercegovine razmišljaju o odgodi početka prvenstva.

Nova sezona trebala bi početi 1. kolovoza, ali zbog aktualne situacije mogla bi početi kasnije. Inače, BiH je jedna od europskih država koje su odlučile kako neće nastavljati sezonu već su je prekinuli.

Predsjednik odbora za natjecanje Miodrag Lale poručio je kako postoji neizvjesnost, ali i više spremnih scenarija.

"Postoji više scenarija, kao prvo ne znamo hoće li Mladost tražiti odgodu jer ako se to dogodi, morat ćemo razmotriti sve opcije. Postoji mogućnost da joj i ne izađemo u susret", ističe Lale koji smatra kako Mladost ima dovoljno igrača u rosteru i povrh ovih zaraženih.

Ipak: "Nije nemoguće da se odgodi kompletan početak sezone za desetak dana. Vidjet ćemo kakva će situacija biti. Idemo dan po dan."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!