Nogomet

Bivši golman Dinama, njegov suigrač i pomoćni trener pozitivni na koronavirus

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 20.07.2020.
Bivši golman Dinama, njegov suigrač i pomoćni trener pozitivni na koronavirus
Foto: Pixsell

Rumunjska bilježi velik porast zaraženih koronavirusom, a među onima čiji je test bio pozitivan je i bivši vratar Dinama Grzegorz Sandomierski...

Koronavirus je ušao u CFR Cluj koji bilježi tri pozitivna slučaja. Dvojica igrača i pomoćni trener imali su pozitivan test.

Prvi koji je imao pozitivan test je Alexandru Paun, a nakon toga su potvrđena još dva pozitivna testa. Poljski vratar, inače nekadašnji vratar zagrebačkog Dinama Grzegorz Sandomierski i pomoćni trener Costin Curelea također su zaraženi virusom.

Kako poljski mediji prenose, Sandomierski se osjećao loše, imao je simptome gripe, izvršeno je testiranje koje je pokazalo kako je zaražen.

Ostatak momčadi stavljen je u petodnevnu karantenu tijekom i nakon koje će biti testiran te će se vidjeti ima li još onih koji su zaraženi.

CFR Cluj je drugi na ljestvici Lige za prvaka s četiri boda manje od Universitatee, ali i s utakmicom manje, naknadno će odigrati dvoboj protiv FCSB-a.

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!