Košarka

LeBron o MVP utrci: 'Pokazao sam za što sam sposoban'

Matej Kačan • ponedjeljak, 20.07.2020.
LeBron o MVP utrci: 'Pokazao sam za što sam sposoban'

Ponajbolji košarkaš svijeta LeBron James je komentirao odluku NBA lige da se za MVP nagradu gledaju samo igre prije pauze zbog koronavirusa čime će nagrada vjerojatno u Giannisove ruke...

Baš u trenutku prekida NBA sezone, LA Lakersi i LeBron James su se zahuktali. Lakersi su u direktnim dvobojima svladali Buckse, Clipperse i Pelicanse, a James je direktno nadigrao Giannisa, Leonarda i Ziona Williamsona te je bacio rukavicu u ring borbe za MVP nagradu.

No liga je donijela odluku da će se u obzir za nagradu gledati samo individualno ostvareno do pauze, a do tad je ipak Giannis bio ispred svih, dok je LeBron taman krenuo smanjivati razliku. Na pitanje je li razočaran to odlukom kojom vjerojatno ostaje bez MVP titule, LeBron je kazao da na to ne može utjecati.

"Nisam razočaran, neke stvari se naprosto dogode. Kontroliraš ono što možeš, a ja ovo ne mogu kontrolirati. Što se utrke za MVP-a tiče, pokazao sam za što sam sposoban, ne samo individualno, već i s momčadske perspektive", kazao je ponajbolji košarkaš današnjice.

LeBron je svoje godine na vrhuncu proveo u slabijoj, istočnoj konferenciji gdje je dominirao i zato su mu mnogi umanjivali postignuća, ali je dolaskom u gužvu na Zapadu začepio usta i takvim kritičarima i sad ima sjajnu šansu osvojiti naslov i na Zapadu.

"Bilo je mnogo razgovora o tome može li LeBron ponoviti i na Zapadu sve te stvari koje je 'lako' radio na Istoku. Čuo sam sve to. Dobar je osjećaj biti u mogućnosti biti na vrhu Zapadne konferencije i igrati na način na koji igramo", ponovio je LeBron.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!