Nogomet

Davor Šuker i Dragan Primorac u posjeti veleposlaniku Izraela

Branimir Korać, hns.family • četvrtak, 23.07.2020.
Davor Šuker i Dragan Primorac u posjeti veleposlaniku Izraela
Foto: Pixsell

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker posjetio je veleposlanika Države Izrael, Nj. E. Ilana Mora.

Šuker je u društvu počasnog predsjednika Hrvatsko-izraelskog poslovnog kluba i predsjednika Zdravstvene komisije HNS-a, prof. dr. Dragana Primorca, bio gost veleposlanika Države Izrael, Nj. E. Ilana Mora, s kojim je razgovarao o daljnjoj nogometnoj suradnji između Hrvatske i Izraela.

Dogovorena je organizacija video konferencije s predsjednikom Izraelskog nogometnog saveza, Orenom Hassonom, te su stvoreni preduvjeti za suradnju između dva saveza u razdoblju od 2020. do 2022. godine.

"Zahvaljujem Nj. E. Ilanu Moru na pozivu i poštovanju koje redovno iskazuje prema hrvatskom nogometu. Izrael i Hrvatska njeguju prijateljske odnose, a to posebno vrijedi u nogometu - s Izraelom smo već odigrali devet međusobnih utakmica. Siguran sam da ima puno prostora za suradnju u različitim područjima, o čemu ćemo nastaviti konstruktivno razgovarati", poručio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

"Drago mi je što sam mogao uzvratiti g. Šukeru za dobrodošlicu koju mi je iskazao u sjedištu HNS-a te smo održali još jedan odličan sastanak. Davor je drag prijatelj i legenda svjetskog nogometa, a rezultati HNS-a pod njegovim vodstvom govore sami za sebe. Hrvatska je u nogometu svjetska sila od koje Izrael može puno naučiti. Zato me raduje što su Davor i HNS tako otvoreni prema suradnji i razmjeni znanja", naglasio je veleposlanik Mor.

FOTO: Marko Prpić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!