Tenis

Bez iznenađenja u Palermu, četvrta i sedma nositeljica do četvrtfinala

Matej Kačan • petak, 07.08.2020.
Bez iznenađenja u Palermu, četvrta i sedma nositeljica do četvrtfinala

Ostatak drugog kola WTA turnira u Palermu ipak nije donio velika iznenađenja kao u prvih nekoliko dana. Svoje su mjesto među osam najboljih osigurale i četvrta nositeljica Anett Kontaveit i sedma nositeljica Dajana Jastremska...

Estonka Anett Kontaveit je imala manjih problema protiv Njemice Siegemund koja je osvojila prvi set sa 6:3, ali je nakon toga četvrta nositeljica turnira svojoj protivnici dozvolila tek četiri gema te je s dvaput po 6:2 pobijedila u dva sata i 20 minuta.

Još jedna domaća predstavnica u četvrtfinalu bit će Camila Giorgi. Ona je u najmanje zvučnom meču dana s 2-1 svladala Kaju Juvan. Slovenka je uzela prvi set, ali i ovdje favoritkinja preokreće i sa 6:2 i 6:4 dolazi do pobjede.

Mnogo manje problema je imala Ukrajinska Dajana Jastremska. Njoj 116. igračica svijeta, Francuskinja Oceane Dodin nije pružila velik otpor pa je sedma nositeljica turnira s lakoćom prošla u četvrtfinale.

6:2 u prvom za tek nešto više od pola sata i 6:4 u drugom setu bili su dosta za pobjedu u manje od sata i 20 minuta igre i Ukrajinka sa svježinom ide na Giorgi koja se ipak više namučila protiv Juvan.

WTA Palermo, drugo kolo:
Anett Kontaveit (EST, 4) - Laura Siegemund (NJE) 3:6, 6:2, 6:2
Camila Giorgi (ITA) - Kaja Juvan (SLO) 3:6, 6:2, 6:4
Dajana Jastremska (UKR, 7) - Oceane Dodin (FRA) 6:2, 6:4

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!