Nogomet

Bonucci: 'Razočarani smo, ali smo napravili sve što smo mogli'

Branimir Korać • petak, 07.08.2020.
Bonucci: 'Razočarani smo, ali smo napravili sve što smo mogli'

Juventus je ostao bez plasmana u četvrtfinale Lige prvaka i neće vidjeti Lisabon. U uzvratu protiv Lyona slavio je s nedovoljnih 2:1...

Puno više su očekivali u Juventusu ove sezone, željeli su otići daleko u Ligi prvaka, ali protiv Lyona su zapeli i nisu uspjeli nadoknaditi zaostatak iz prvog susreta, točnije presudio im je gol u gostima.

"Razočarani smo, normalno. Znali smo da će nas Lyon čekati s desetoricom igrača iza lopte i stajati u svojoj polovici. Stvorili smo puno prilika, ali u nogometu je moguće stvoriti puno šansi, a ne ostvariti cilj. Šteta, trebali smo u Francuskoj odigrati puno bolje u prvom poluvremenu kada smo napravili vrlo malo toga i pružili priliku Lyonu da dođe do pogotka. Na ovoj razini centimetri odlučuju je li lopta u golu ili nije. Pokazali smo da smo fizički spremni, pritiskali smo 95 minuta, kreirali četiri-pet čistih prilika, a Lyon je imao čini mi se jedan udarac na gol. Prošao je dalje i čestitam mu", kaže Leonardo Bonucci.

Bonucci ističe kako je Juventus napravio sve da prođe dalje. Jednostavno, nije išlo.

"Ovo nije bila normalna sezona, u srpnju i kolovozu igramo za trofeje. Osvojili smo Scudetto, ali znali smo da u ovakvim uvjetima u Ligi prvaka sve je moguće. Napravili smo sve što smo mogli."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

  • Hey Jude...

    Piše: Petar Jenjić

    Hey Jude...

    Engleska i Španjolska prošle su u četvrtfinale Europskog prvenstva. Ishod je to koji se očekivao u najavama, ali ni jednima ni drugima nije...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!