Nogomet

Dva slučaja koronavirusa u Atletico Madridu

Matej Kačan • nedjelja, 09.08.2020.
Dva slučaja koronavirusa u Atletico Madridu

Osam najboljih momčadi u Europi obavlja testiranja prije završnog turnira Lige prvaka u Lisabonu, a dva pozitivna nalaza na koronavirus stigla su iz Atletico Madrida...

Atletico Madrid je prijavio dva slučaja zaraze koronavirusom u svojim redovima. Rezultat je to redovitog testiranja koje provode momčadi sudionici završnog turnira Lige prvaka koji će se igrati u Lisabonu.

Atletico igra protiv Leipziga u četvrtak, a protiv Nijemaca će biti lišen za usluge dva člana momčadi koji su u nedjelju dobili pozitivne nalaze na testiranje koje je provedeno u subotu. Dva člana su se javila autoritetima te odlaze u izolaciju, a cijela momčad i svi kontakti će zato morati imati nove testove.

U službenoj izjavi je Atletico pozvao na poštovanje zaštite identiteta zaraženih, a piše i da će se novi plan javno objaviti kad se usklade termini i protokol testiranja s Uefom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!