Nogomet

Tuchel: 'Golovi su došli vrlo kasno, ali naša pobjeda je zaslužena'

Mihaela Bradovski • četvrtak, 13.08.2020.
Tuchel: 'Golovi su došli vrlo kasno, ali naša pobjeda je zaslužena'

Trener Parižana Thomas Tuchel bio je oduševljen preokretom protiv Atalante i isticao je kako se u momčadi stvorila kemija i da je sposobna za velike stvari.

Parižani su se na čudesan način provukli u polufinale Lige prvaka. U 90. minuti gubili su 1:0, ali su onda iskoristili pad koncentracije kod igrača iz Bergama i došli do preokreta.

"Jako sam sretan, golovi su došli vrlo kasno, ali naša pobjeda je zaslužena. Nikada nismo prestali vjerovati i nikada nismo prestali napadati. Odigrali smo sjajnu utakmicu i pokazali fantastičan karakter. Na klupi imamo igrače koji u svakom trenutku mogu utjecati na igru, imali smo i sreće, ali smo je i isprovocirali", ističe Thomas Tuchel.

Tuchel dodaje kako su igrači znali kako odreagirati, bili su pravi i nisu psihološki pali niti u jednom trenutku.

"Ova momčad je nakon prve utakmice u Dortmundu osjetila kako je u ključnom razdoblju sezone. Igrali smo odlično prije te utakmice i onda svejedno izgubili. Imam osjećaj da smo nakon te utakmice kreirali pravu atmosferu u momčadi i pokazali smo da se možemo boriti kao momčad. Svi ovi igrači imaju sve što je potrebno da bi ostvarili velike stvari."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Hey Jude...

    Piše: Petar Jenjić

    Hey Jude...

    Engleska i Španjolska prošle su u četvrtfinale Europskog prvenstva. Ishod je to koji se očekivao u najavama, ali ni jednima ni drugima nije...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!