Vodeni sportovi

Priopćenje HVS-a: Stručni stožer ne mora u samoizolaciju, igračima određena do 24. kolovoza

Sportnet, Mihaela Bradovski • četvrtak, 20.08.2020.
Priopćenje HVS-a: Stručni stožer ne mora u samoizolaciju, igračima određena do 24. kolovoza
Foto: Pixsell

Iz Hrvatskog vaterpolskog saveza oglasili su se povodom određivanja samoizolacije za igrače koji su sudjelovali na pripremama na Korčuli, a nakon pozitivnih testova kod Ante Vukičevića i Tonija Popadića. Priopćenje prenosimo u cijelosti...

Sukladno preporukama stožera Civilne zaštite i Epidemiološke službe Republike Hrvatske odlučeno je da samoizolacija igrača reprezentacije uključene u pripreme na Korčuli traje do 24. kolovoza, s obzirom na datum detektiranja pojave prvih simptoma zaraze Covidom-19.

Isto se odnosi isključivo na igrače koji su bili pozvani na pripreme reprezentacije na Korčuli, dok je za stručni stožer i ostali dio delegacije HVS-a procijenjeno da nema potrebe za boravkom u samoizolaciji, iz razloga što se bliski kontakt sa zaraženim igračima nije provodio unutar zatvorenog prostora.

Hrvatski vaterpolski savez u sljedećim će danima nastaviti provoditi pojačani nadzor svih uključenih igrača te pozorno pratiti situaciju kako bi se zaštitili svi igrači, stručni stožer i ostali djelatnici, kao i ljubitelji vaterpola i hrvatskog sporta.

FOTO: Slavko Midžor/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!