Nogomet

Banega: 'Napuštam klub svog života, ali zadovoljan sam'

Branimir Korać • subota, 22.08.2020.
Banega: 'Napuštam klub svog života, ali zadovoljan sam'

Ever Banega odigrao je posljednju utakmicu u dresu Seville. Oprostio se uz osvojen trofej, a sljedeću sezonu provest će u Al Shababu...

Jedan od onih za koje je ovo finale Europske lige bilo posebno emotivno, bio je Ever Banega. Argentinski veznjak napušta klub uz osvojen trofej nakon što je već dogovorio prelazak u Saudijsku Arabiju gdje će nastupati za Al Shabab.

32-godišnji igrač sredine terena pružio je svoj doprinos i u ovom finalu u kojem je namjestio Luuku de Jongu drugi pogodak kojim je Sevilla povela 2:1.

"Nemam riječi u ovim emotivnim trenucima koji je pomalo i tužan. Ipak, moram napustiti klub, ali sam zadovoljan. Odlazim s još jednim trofejom i zahvaljujući mojim suigračima odlazim visoko uzdignute glave. Hvala svim Sevillinim igračima što su mi omogućili osvajanje još jednog trofeja i trenerima koji su nas doveli na vrh", govorio je Banega.

Banega je nakon susreta posebno istica zasluge trenera Lopeteguija s kojim ima poseban odnos i kojem je jako zahvalan.

"Zagrljaj s Julenom nakon susreta bio je iskren zbog svega kroz što smo prošli ove sezone. Sjećam se kada sam malo spustio razinu svoje igre, ostavio me van momčadi i pokazao mi je da bez rada ne mogu ništa napraviti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

  • Hey Jude...

    Piše: Petar Jenjić

    Hey Jude...

    Engleska i Španjolska prošle su u četvrtfinale Europskog prvenstva. Ishod je to koji se očekivao u najavama, ali ni jednima ni drugima nije...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!