Nogomet

Slovan nije uspio niti iz drugog pokušaja, pozitivan još jedan igrač, nalazi se pred ispadanjem

Branimir Korać • subota, 22.08.2020.
Slovan nije uspio niti iz drugog pokušaja, pozitivan još jedan igrač, nalazi se pred ispadanjem

Nakon što je poznat ždrijeb prvog pretkola Lige prvaka, u Slovanu su vjerojatno bili zadovoljni, svjesni kako imaju jaču momčad od Klaksvika s Farskih Otoka. Međutim, umiješao se snažniji protivnik - koronavirus...

Vrlo je izgledno da će Young Boys dobiti neočekivano lagan posao u drugom pretkolu Lige prvaka. Švicarci čekaju boljeg iz dvoboja između Klaksvika s Farskih Otoka i Slovana iz Bratislave.

Taj meč trebao je biti održan u srijedu, ali je zbog pozitivnog testa na koronavirus kod jednog člana slovačke ekspedicije UEFA pružila Slovanu duru priliku. Naime, dobio je mogućnost zaigrati s posve novom momčadi i iz Bratislave je doputovalo sedam igrača iz prve momčadi i devet juniora koji su redom bili na čekanju.

Prije puta na Farske Otoke, slovačka ekspedicija je testirana na koronavirus i svi su bili negativni. Međutim po dolasku na Farske Otoke i kod člana druge ekspedicije je također utvrđena zaraza.

Farani su bili čvrsti i Slovacima je izrečena karantena tako da jednostavno nisu mogli niti doći do stadiona. Nakon neuspješnih pregovora pri čemu su iz Slovana tražili i drugi test, Uefa je otkazala dvoboj.

Iz Slovana poručuju kako su napravili sve po Uefinom protokolu, ali da je Klaksvik napravio sve da se utakmica ne igra.

Čeka se službena odluka Uefe, obje slovačke ekspedicije otputovale su za Bratislavu, a UEFA će vjerojatno poslati Klaksvik u drugu rundu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!