Nogomet

Izraelski mediji: Dvoboj između Maccabija i Željezničara definitivno odgođen

Branimir Korać • četvrtak, 27.08.2020.
Izraelski mediji: Dvoboj između Maccabija i Željezničara definitivno odgođen
Foto: Pixsell

Prema tvrdnjama vodećih izraelskih medija, dvoboj između Maccabija iz Haife i sarajevskog Željezničara neće biti danas održan, a razlog su pozitivni testovi u momčadi iz Sarajeva...

U problemima sa zarazom koronavirusom je i Željezničar iz Sarajeva koji bi zbog toga mogao ostati bez nastupa u Europi ove sezone. Danas je trebao biti na rasporedu dvoboj između Maccabija i Željezničara u Haifi, međutim kako pišu izraelski mediji, on neće biti održan.

Željezničar je za Izrael otputovao bez šestorice igrača koji su bili pozitivni na koronavirus, a testiranjem na licu mjesta potvrđena je zaraza kod još pet članova Željezničarove ekspedicije.

Izraelsko Ministarstvo zdravstva ovdje vodi glavnu riječ i izreklo je svima zabranu izlaska iz hotela pa tako gosti nisu mogli odraditi niti uobičajeni trening.

Kako tvrde svi vodeći izraelski mediji, Željezničar će se čarterom vratiti za Sarajevo te će se nakon toga pričekati odluka Uefe koja bi trebala odrediti novi termin ako je to moguće ili će Željezničar biti izbačen iz Europe.

FOTO: Dejan Rakita/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!