Nogomet

Željezničar i Maccabi igraju u novom terminu

Matej Kačan • subota, 29.08.2020.
Željezničar i Maccabi igraju u novom terminu

Iako je postojala opasnost da se utakmica pretkola Europske lige između Željezničara i Maccabija registrira s 3:0 za Izraelce, UEFA je donijela odluku o odigravanju u novom terminu...

Susret prvog pretkola Europske lige između Željezničara i Maccabija koji je odgođen zbog pet pozitivnih testova na koronavirus u redovima BiH momčadi će se ipak odigrati u novom terminu. UEFA je odlučila da se susret opet odigra u Izraelu 12. rujna.

Postojala je bojazan da će UEFA susret registrirati s 3:0 za Maccabi, ali Željezničar nije do kraja sretan odlukom. Uložit će žalbu jer iz kluba smatraju da se susret treba odigrati na neutralnom terenu.

Dvojica od pet pozitivnih su ponovili testove i rezultati su negativni, a klub je Uefi dostavio rezultate testova kroz zadnjih pet dana. Odluku o odgodi utakmice su donijele izraelske vlasti nakon pet pozitivnih testova na članove Željezničara koji su već bili u Haifi.

UEFA je savjetovala da se susret odigra jer je Željezničar u momčadi imao 16 zdravih igrača, ali je ministarstvo zdravstva u Izraelu ocijenilo da nije dovoljno sigurno te je naređena deportacija Željezničarove ekspedicije iz Izraela.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!