Tenis

Ćorić: 'Žao mi je Đokovića, on je moj prijatelj, ali je ispravno diskvalificiran'

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 07.09.2020.
Ćorić: 'Žao mi je Đokovića, on je moj prijatelj, ali je ispravno diskvalificiran'

Borna Ćorić prošao je u četvrtfinale US Opena gdje će igrati protiv sjajnog Nijemca Alexandera Zvereva...

Težak posao je iza Borne Ćorića na zadnjoj prepreci prije četvrtfinala imao je možda i najlakši posao dosad u New Yorku, ali dva prethodna meča bili su maratoni.

"Kada sam završio meč protiv Tsitsipasa, odmah sam se fokusirao na sljedeći meč, to je tenis. Tako je na turnirima na kraju dana, nije to poput boksa da znaš kada pobijediš da možeš ići proslaviti. Ja sam odmah znao da se moram oporaviti i to što je prije moguće. Igrao sam dva vrlo dugačka meča i samo idem od meča do meča. Na slobodan dan imao vrlo lagan trening, samo da bih zadržao osjećaj."

Sada mu slijedi meč protiv Alexandera Zvereva koji zasad izgleda vrlo impresivno.

"On je jedan od najboljih igrača svijeta posljednjih godina i nema nekih slabih strana. Servis mu je sjajan na ovom turniru, gledao sam gotovo sve njegove mečeve ovdje jer je igrao taman prije mene. Mislim da igra svoj najbolji tenis u karijeri, bit će to jako zanimljiv meč. Igrali smo četiri-pet puta i svaki put to je bila velika bitka. U prošlom meču imao je problema s ozljedom pa si ne računam tu pobjedu."

Ćorić je prokomentirao i izbacivanje Đokovića iz turnira, izrazio je žaljenje, ipak su si dosta dobro.

"Nisam vidio što se dogodilo jer sam bio na tretmanu ramena, trener mi je došao u sobu i sve rekao. To je nesreća, velika nesreća, ali s druge strane znaš i da su takva pravila. Ispravno je diskvalificiran. nema se tu što za dodati. Žao mi ga je, on mi je prijatelj, nitko nije sretan da se to dogodilo."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!